Notranje oblikovanje in svetovanje

Posvet z notranjimi oblikovalci zagotovo korak v pravo smer, ko želite v okviru predvidenega proračuna iztržiti najboljši končni rezultat. V BESPOKE HOME showroomu vas pričakuje strokovna ekipa, ki se bo individualno posvetila vašim željam.

 

Edinstvena izkušnja opremljanja prostorov

Z dolgoletnimi izkušnjami na področju interierja lahko ocenimo vaše trenutno stanje, pojasnimo faze prenove in svetujemo, kako lahko svoj proračun razporedite najbolj učinkovito. Na vašo željo lahko skupaj ustvarimo barvno zgodbo za prostor, ustvarimo moodboard ali pa se pogovorimo o zelo konkretnih rešitvah, ki bodo prostor naredile optimalno funkcionalen in čudovit.

Kontaktirajte nas

 

Večji projekt? Ni težave.

Prenavljate celotno hišo, stanovanje ali morda želite v svojih poslovnih prostorih očarati svoje stranke in partnerje? V naših prostorih deluje studio za notranje oblikovanje POKE Designs, ki se v celoti posveča večjim prenovam in ima za seboj številne odmevne projekte (Kempinski Palace Portorož, Villa Majda, Hotel Pr’ Kopač). V naboru storitev se lahko med drugim odločite za idejno zasnovo, pridobite celoten projekt za izvedbo (PZI) ali pa prestavitve proces prenove in opremljana na avtopilota ter prepustite izvedbo, usklajevanje in nadzor podizvajalcev usposobljeni ekipi.

Več o POKE Designs